Homenatgen Antoni Corts i l'Associació del CArnaval

10/02/2003 Cultura


L'Ajuntament de Palamós va celebrar també el divendres l'homenatge a l'Associació del Carnaval i al seu president, Antoni Corts. Un acte emotiu a la sala de sessions va acabar amb l'obertura d'una exposició retrospectiva del carnaval, i un sopar.L'Associació del Carnaval de Palamós i el seu president, Antoni Corts, van rebre divendres l'homenatge que corona els actes dels vint anys del carnaval. En concret, l'Associació va rebre la medalla de bronze i el seu president, Antoni Corts, va ser guardonat amb l'escut d'or de la vila, pels vint anys de tasca continuada. El regidor de Cultura, Lluís Espada, valora la jornada del divendres d'aquesta manera.

--

Un cop fet l'homenatge formal, es va acabar la vetllada amb la inauguració de l'exposició sobre els vint anys del carnaval, i es va fer un sopar que va reunir diferents colles carnavalesques.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...