La suspensió del ple extraordinari

06/02/2003 Cultura


L'Ajuntament de Palamós celebra demà un homenatge a l'Associació del Carnaval i al seu president, Antoni Corts. Es completa aquest homenatge amb una exposició que ressegueix els vint anys del carnaval.
Palamós esdevé una població de referència en l'àmbit de la Festa del carnaval. És tan important aquesta festa d'hivern, que pràcticament supera la festa major en cohesió ciutadana i participació. Com que no es va celebrar el ple dimarts passat, on s'havia d'aprovar aquest homenatge, es farà un ple urgent minuts abans de començar l'activitat.L'Ajuntament homenatjarà demà l'associació del Carnaval amb la medalla de bronze i també el seu president, Antoni Corts, amb l'escut d'or de la vila, pels vint anys de tasca continuada. El reconeixement es farà en el decurs d'un acte solemne a l'Ajuntament a partir de les vuit. Prèviament s'haurà celebrat un ple extraordinari d'urgència, on s'aprovarà concedir aquesta distinció. Com que no es va poder celebrar el ple del divendres per un defecte de forma, demà s'haurà de fer a corre-cuita minuts abans de l'homenatge formal. Així ho explicava el dimarts, pocs minuts després de suspendre el ple, l'alcalde, Jordi Pallí.

Després de l'homenatge, que es farà a l'Ajuntament, la comitiva es desplaçarà al teatre auditori de la Gorga, on s'inaugurarà a dos quarts de nou l'exposició "Vint anys de Carnaval a Palamós, una tradició recuperada". Es farà un recorregut expositiu a partir de fotografies, disfresses i cartells. La mostra és vigent fins al 2 de març.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...