El PSC dubta que es pugui finançar la llar d'infants

20/12/2002 Societat


El PSC de Palamós dubta que el projecte de la futura llar d'infants del Pedró pugui arribar a executar-se, tal i com està concebut actualment. La portaveu del grup municipal, Teresa Ferrés, diu que es tracta d'una proposta massa ambiciosa i que l'Ajuntament no serà capaç de finançar-la. La llar d'infants té un pressupost aproximat de 800 mil euros.El ple municipal d'aquest mes de desembre va aprovar sol·licitar a la Generalitat la corresponent subvenció per a aquest equipament, que hauria d'entrar en funcionament el curs 2004-2005. La portaveu socialista, Teresa Ferrés, creu, però, que l'equip de govern no serà capaç de finançar una inversió tan ambiciosa.
CITA INFANTS 1
La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Palamós, Maria Roviralta, no comparteix aquest criteri. Assegura que el projecte té molta qualitat i que la Generalitat ho valorarà i posarà els diners necessaris perquè la llar d'infants sigui una realitat. El projecte es presentarà al Departament d'Ensenyament el pròxim 16 de gener. Aquest dia, una delegació de l'Ajuntament de Palamós viatjarà a Barcelona per reunir-se amb responsables del departament, després que la trobada prevista per a abans d'ahir quedés finalment ajornada.
D'altra banda, en l'últim ple el grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds es va mostrar molt crític amb la decisió de l'equip de govern de prioritzar la guarderia de Palamós per davant de la que s'ha de fer a Sant Joan. Maria Roviralta, però, va insistir que s'han tingut en compte totes les necessitats.
CITA INFANTS 2
La llar d'infants que es construirà al Pedró, concretament a la zona de les Pites, ocuparà un solar de 1300 metres quadrats de superfície. Tindrà soterrani, planta i pis i donarà cabuda a 82 nens de zero a tres anys. El cost previst de la inversió volta els 800 mil euros.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...