Roda de premsa de la Plataforma contra el nou conveni de gestió de l'aigua

07/11/2002 Serveis


La Plataforma per un preu just de l'aigua ha fet aquest migdia un balanç de la campanya que va iniciar fa un mes contra el nou conveni de gestió del servei de subministrament d'aigua potable a Palamós. L'entitat, que té el suport dels diferents grups de l'oposició municipal, ha fet durant aquestes setmanes una recollida popular de firmes contra el conveni i ha preparat un plec d'al·legacions. A la roda de premsa, el portaveu de la Plataforma, Anton Antich, ha reiterat la petició que el conveni de l'aigua sigui retirat. Com a alternatives, la Plataforma proposa esperar a l'acabament de l'actual contracte, l'any 2006, intentar baixar tarifes per no perjudicar l'usuari i, per últim, convocar un concurs per cercar un nou conveni. Durant aquestes setmanes d'activitat la Plataforma ha recollit més de 3500 firmes de suport a les seves tesis.Les firmes les lliuraran a l'Ajuntament el mateix dia que el ple municipal faci la següent aprovació del conveni de l'aigua. Abans del 14 de novembre, data límit per fer-ho, la Plataforma presentarà les seves al·legacions al conveni que, d'aquesta manera, s'afegiran a les que ja han presentat el PSC i IC-V. El portaveu del col·lectiu veïnal, Anton Antich, explica els arguments sobre els quals giraran aquestes al·legacions.
CITA AIGUA 1
La Plataforma per a un Preu Just de l'Aigua ha fet una valoració molt positiva de la campanya que va engegar ara fa un mes. El seu portaveu ha destacat que el col·lectiu, format per unes 20 persones, ha tingut dificultats per contrarrestar la maquinària de l'Ajuntament.
CITA AIGUA 2
Com a alternatives a l'actual proposta de conveni que fan l'Ajuntament i l'empresa concessionària CAPPSA, la Plataforma proposa esgotar el termini de l'actual contracte, que finalitza l'any 2006. També reclama nous estudis de rendibilitat del subministrament de l'aigua, intentar baixar tarifes, convocar un concurs per cercar un nou conveni o, si cal, l'explotació del servei d'aigües per part de l'Ajuntament.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...