El creuer "The Emerald" inicia un seguit d'escales al port de Palamós

06/11/2002 Turisme


El port de Palamós acull avui la novena visita d'un creuer turístic aquesta temporada. Es tracta del "The Emerald" un vaixell que porta gairebé mil passatgers a bord. Aquest creuer farà tres escales més al port palamosí durant aquest mes de novembre. D'aquesta manera, la temporada d'estades de creuers a Palamós entra en la seva recta final. En total, els vaixells turístics hauran fet dotze escales al port del municipi durant tot aquest any.El "The Emerald" pertany a la companyia "Louis Cruises Lines". Té 183 metres d'eslora i capacitat per transportar 938 viatgers. A primera hora d'aquest matí ha arribat al port de Palamós i salparà cap a les sis de la tarda per continuar el creuer que està fent pel Mediterrani, amb sortida i arribada a Marsella. En aquesta ocasió, el creuer viatja gairebé al complet, amb un passatge format bàsicament per turistes britànics. Com és habitual en aquests casos, l'àrea de turisme de l'Ajuntament de Palamós ha establert un punt d'informació a peu de vaixell per facilitar als viatgers tota la documentació de promoció turística del municipi. Durant aquest mes de novembre, el "The Emerald" realitzarà un total de quatre estades al port de Palamós, totes coincidint en dimecres.
Les estades d'aquests vaixells s'han convertit en un dels principals eixos de la dinamització del port de Palamós. Per aquest motiu va causar una certa inquietud que el port de Sant Feliu preveiés, també en el futur, acollir aquest tipus d'embarcacions. La gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, deixa clar que les dues instal·lacions podran complementar les seves activitats.
CITA CREUERS 1
Per la seva banda, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Felip Puig, destaca el compromís del Govern català per continuar potenciant les possibilitats del port de Palamós, i no només en l'àmbit dels creuers.
CITA CREUERS 2
En total seran dotze els creuers que hauran fet escala al port de Palamós durant aquest any. La temporada la va iniciar el veler "Royal Clipper" que aquest any ha fet sis escales. També han vingut l'"Adriana", el "Minerva" i el ja esmentat "The Emerald".Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...