Apunten traslladar el mercat al Santiago Bañeras i Goday

29/10/2002 Societat


L'equip de govern planteja, a mig termini, la possibilitat d'ubicar l'actual mercat dels dimarts al carrer de Santiago Bañeras, un cop es connecti amb el carrer de Rentadors. Aquest carrer s'està urbanitzant a hores d'ara, i les obres poden durar fins a un any. Al costat d'on hi haurà el centre de dia s'hi ubicaran dues promocions de pisos. El regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal, creu que el carrer de Santiago Bañeras, un cop urbanitzat, seria una bona alternativa al mercat actual, perquè el carrer tindria un trànsit "de baixa intensitat". El fet que no hi hagi una entrada massiva de vehicles per cap dels dos extrems possibilitaria que fos una alternativa raonada al mercat, si algun dia es decideix fer el canvi.
En principi, és previst que les obres durin un any. Les constructores dels pisos s'encarregaran també de fer la urbanització del carrer, seguint la tutela de l'Ajuntament. La promoció urbanística que es fa en aquest carrer és el centre de dia per a la gent gran, del qual es posa la primera pedra el dissabte dia 8 de novembre. En els dos espais que queden a tocar del poble s'hi fan dues promocions de pisos. La resta del pla continua com a no urbanitzable, com a zona rústica. Així ho explica el regidor d'urbanisme, Lluís Vidal.

En el sentit de canviar el mercat d'ubicació també hi coincideix el regidor de Governació, Joan Fontanet. L'avinguda Catalunya, essent com és una artèria principal de trànsit, queda taponada un dia a la setmana, i a la curta o a la llarga, el tema s'haurà de tractar a fons seriosament. Joan Fontanet.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...