Turisme de Catalunya incrementarà un 25 % la inversió en promoció

24/10/2002 Ràdio Palamós


La Generalitat incrementarà l'any que ve en un 25 per cent la partida pressupostària que destina a promoció turística. Això suposarà invertir uns 3 milions d'euros més en donar a conèixer l'oferta turística catalana a les diferents comunitats de l'Estat espanyol i també a l'estranger. Tot plegat ho va anunciar ahir a la nit el director general de Turisme del Govern català, Xavier Civit, durant la Festa d'Hostaleria de la Costa Brava Centre.L'entitat pública Turisme de Catalunya, els patronats locals de turisme i Turespaña destinen anualment uns 27 milions d'euros a promocionar la seva oferta. Concretament, la Generalitat, a través de Turisme de Catalunya, invertia fins ara uns 12 milions d'euros cada any. El director general de Turisme, Xavier Civit, va explicar ahir a la nit que, de cares a l'any que ve, aquesta quantitat s'incrementarà d'un 25 per cent. Això significaria una injecció de 3 milions d'euros en potenciar la promoció de l'oferta turística catalana. Xavier Civit.
CITA HOSTALERIA 1
El director general va dir també que el sector turístic haurà de decidir conjuntament amb l'administració de quina manera s'inverteixen aquests diners. Civit va afegir que una de les prioritats del Govern és promocionar les zones d'interior del país i vincular-ho especialment, de cares a l'any 2004, amb el centenari del naixement de Salvador Dalí.
Xavier Civit va presidir ahir a la nit a Albons la cloenda de la festa que organitza anualment la Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. En el decurs de la vetllada es van lliurar els tradicionals premis Timó d'Or i Timó d'Argent. Un dels timons d'or va recaure en Josep Antoni Cuadrat, propietari del restaurant La Gamba de Palamós, com a reconeixement a la seva tasca com a fundador de l'associació de restauradors. Cuadrat ho valora com un premi a la dedicació a una feina difícil.
CITA HOSTALERIA 2
Conjuntament amb Josep Antoni Cuadrat, van rebre el Timó d'Or els restauradors Josep Lloveras i Lluís Aymerich, i la directora general de Formació Professional de la Generalitat, Maria Rosa Fortuny. Els timons d'argent van anar a parar a mans dels restaurants Sala Gran, de Llofriu, i Mas Oliver, de Palafrugell, i dels empresaris Albert Ferran i Carme Gómez.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...