Entitats de joves lamenten que no tinguin locals adients

23/10/2002 Societat


Us recordem que ahir el regidor de Cultura, Lluís Espada, indicava que s'havia trobat local a les Galeries Carme per a tres entitats culturals. Tots estan en règim de provisionalitat, mentre no es fa l'hotel d'entitats.
Davant d'aquesta notícia, els col.lectius joves han reaccionat, i demanen al regidor Lluís Espada, que també és de Joventut, que els posi locals. El regidor de Cultura ha buscat locals per a les entitats de caire cultural, però encara té l'assignatura pendent de les associacions de joves o agrupacions juvenils.
Un dels col.lectius afectats, que des de fa més temps que demana disposar d'un local és l'Ateneu de Palamós. Des de l'Ateneu s'agafa de manera positiva la notícia respecte a les entitats culturals, i s'anima al regidor Lluís Espada, que també és el regidor de Joventut, a buscar amb la mateixa eficàcia locals per als joves. Tal com diuen, és una vella reivindicació que no pot quedar oblidada. Així ho indica Xavier Montalbán, de l'Ateneu de Palamós.

El regidor de Cultura, Lluís Espada, responia així les inquietuds de l'AteneuTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...