Recullen 3000 firmes contra el conveni de l'aigua

18/10/2002 Política


Ja són 3 mil persones les que han presentat la seva firma en protesta contra el nou conveni de l'aigua. La regidora socialista Teresa Ferrés, confia en què aquest cap de setmana es pugui augmentar la xifra, que considera "més que important". L'objectiu de Ferrés és explicar a la companyia d'aigües que un gruix important de ciutadans de Palamós rebutja el conveni. Per altra banda, Ferrés ofereix novament diàleg a l'alcalde, Jordi Pallí, per anul.lar el conveni.La regidora socialista, Teresa Ferrés, explica que la força de 3 mil signatures, recollides una per una, no es pot bandejar. Tal com argumenta, encara es van recollint firmes, que han de fer reflexionar l'equip de govern i la companyia d'aigües. Demà i la setmana que continua encara la recollida de signatures.
Tal com argumenta, es vol fer veure a la companyia d'aigües que un gruix important de palamosins rebutja les condicions actuals del conveni. També es convida a l'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, a renegociar el conveni, partint d'un clima de diàleg sense confrontacions ni tensions. Escoltem Teresa Ferrés, del PSC de Palamós.

Teresa Ferrés ha contestat la inquietud del regidor d'Iniciativa, de portar el conveni de l'aigua als tribunals amb l'ajuda socialista. Ferrés ha explicat que el PSC també està estudiant totes les possibilitats tècniques a l'abast. Teresa Ferrés.

El grup socialista creu desmesurat el preu que hauran de pagar els palamosins en el futur per l'aigua.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...