Oficina de Català convida amb tema Verdaguer

16/10/2002 Cultura


Un apunt cultural, i és que aquest dissabte l'oficina de Català de Palamós us convida a una conferència sobre el poeta Jacint Verdaguer. L'acte és dissabte a les vuit del vespre a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. El conferenciant és Narcís Garolera, considerat un dels experts més destacats sobre la figura i obra de Verdaguer. La conferència es diu "En defensa de Verdaguer".
Al final d'aquesta ponència, es farà el lliurament dels certificats de l'assoliment de nivell als alumnes que l'any passat van fer els diferents cursos de català.Aquest any se celebra l'Any Verdaguer, que commemora el centenari de la mort del poeta, nascut el 1845. Amb aquest argument, l'Oficina de Català de Palamós, junt amb el Centre de Normalització Lingüística de Girona, han organitzat la conferència titulada "En defensa de Verdaguer". L'acte el du a terme una de les figures més destacades en l'estudi de l'obra de Verdaguer, el filòleg Narcís Garolera.
La conferència destacarà la importància de Verdaguer, la seva producció, la contribució del poeta a la Renaixença i la seva obra, una figura més que destacada en la literatura catalana.
Aquest acte es fa dissabte a les vuit, i després d'aquesta xerrada es donaran els certificats d'assoliment als alumnes dels cursos de català que van assistir a les classes l'any passat.
Val a dir que aquest curs ja s'han començat les classes, des del passat dilluns.
L'Oficina de Català, a banda, ha canviat d'ubicació però no de seu. Continua al Centre Cívic, però en una dependència més àmplia que l'anterior.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...