Un grup de veïns de la zona del Palmar es queixen de l'estat dels carrers

25/09/2002 Obres i Urbanisme


Un veí de la zona del Palmar, a davant de l'Institut, s'ha posat amb el telèfon de l'Informatiu per denunciar la estat en què es troben els carrers d'aquella zona. Aquest veí, que compta amb el suport general del grup de veïns de la zona, es queixa que els carrers i les voreres del carrer Palmar, Londres i Santa Marta estan molt deteriorats. Aquesta situació empitjora molt quan plou.
Per la seva part, el regidor d'Urbanisme Lluís Vidal ha dit que les obres en aquesta zona, i també en d'altres, ja estan previstes desde fa mesos i que es faran entre aquesta setmana i la que vé.Aquest grup de veïns es queixen de l'estat en què es troben el carrer Palmar i els carrers Londres i Santa Marta en el tram entre l'Institut i Sant Antoni, que segons ells estan completament "deixats". Si bé ja fa uns anys que l'Ajuntament ho va arreglar, ara la situació torna a estar igual, ja que a sobre l'asfalt hi van posar graveta i, segons els veïns, la solució ha durat molt poc.
Concretament, del què es queixen és que aquests carrers i voreres estan molt deteriorats, i quan plou l'aigua es queda estancada tant al carrer com a les voreres. Això ocasiona problemes als vianants, segons diuen, perquè quan passen als cotxes al formar-se aquestes basses esquitxen a qui passi per allà.
Un motiu d'aquesta acumulació d'aigua és la inclinació del carrer, que provoca que tota l'aigua vagi a parar allà mateix i es quedi estancada.
Sentim a Emilio Ruiz, veí de la zona, que va trucar al telèfon de l'Informatiu per fer sentir la seva queixa.

TALL VEÍ PALMAR

Els veïns d'aquella zona també es queixen dels efectes que provoca un pi situat a la cruïlla entre el carrer Palmar i el Santa Marta. Les arrels del pi han aixecat part de l'asfalt d'aquesta cruïlla, dificultant el pas amb vehicles per a la zona en qüestió.
Ho explica Emilio Ruiz, un dels veïns afectats.

TALL VEÍ QUEIXA PALMAR 2

Per altra banda, el regidor d'Urbanisme de Palamós, Lluís Vidal, ha reconegut que aquells carrers es trobaven en un mal estat però ha dit que les obres d'asfaltat han de començar d'aquí poc. De fet, està previst que avui comencin les obres a tot un seguit de carrers, entre els que s'inclouen el carrer Palmar i diferents trams del Santa Marta i el Londres. Lluís Vidal s'ha mostrat sorprès per la queixa dels veïns, ja que diu que les obres fa mesos que estan contractades i que els veïns ho sabien.
Les obres que es faran seran l'asfaltat dels carrers, i en algun cas concret es remodelarà la vorera, però només si és necessari per tal de posar l'asfalt. Aquestes obres començaran entre avui i demà, i es preveu que hagin finalitzat totes la setmana que vé, de fet ha dit que avui una de les empreses encarregades de les obres ha començat posant una canonada al camí vell de la Fosca. També ha assegurat que el problema amb les arrels del pi es solventarà.
Escoltem al regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal.

TALL VIDAL PALMARTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...