Artur Mas va ser aquest passat divendres a Palamós

02/09/2002 Política


El conseller en cap de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va ser aquest passat divendres a Palamós convidat per l'alcalde, amb qui va estar passejant pel municipi. Artur Mas va comentar diversos aspectes de la política catalana i de com afronta el seu partit les pròximes eleccions autonòmiques, que seran l'any que vé. La visita que va fer el Conseller en cap de la Generalitat a Palamós no tenia cap motiu concret, sino que es devia a una invitació que li havia fet l'alcalde de la població, Jordi Pallí. Artur Mas va recórrer diferents carrers de la població acompanyat del delegat del Govern a Girona i de l'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, juntament amb part de l'equip de govern municipal.
Mas va comentar diferents objectius del seu partit, entre els que va dir que hi ha intensificar la seva acció de govern. Per això va explicar projectes que el govern català en cartera per a aquest hivern, com ara presentar el nou pla de Formació Professional. També faran una nova llei de seguretat ciutadana, per tal de millorar la cooperació entre mossos i policia local, i una guia d'acollida per als immigrants, on se'ls explicarà què és Catalunya. També va parlar de les seves aspiracions de cares a les pròximes eleccions autonòmiques i va opinar sobre l'informe aparegut que denuncia la massificació urbanística de la Costa Brava. Mas va dir que no es construeix tant com fa uns anys, i que s'han d'extremar les precaucions per preservar el territori. Però creu que tampoc s'ha de donar l'esquena al progrés urbanístic, per tal de que es continuïn desenvolupant les comarques turístiques.
Escoltem al conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas.

TALL ARTUR MASTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...