Agenda del dijous 29 d'agost

29/08/2002 Cultura


Seguim una setmana de canvis a Ràdio Palamós, amb la programació nova. Heu pogut sentir, abans de l'Informatiu, el programa Hostes. És la continuació natural del programa Hostes Vindran, dirigit i presentat per Gerard Prohias. Avui el convidat ha estat el president i entrenador del Palamós, Dmitry Piterman, una persona que avui també és notícia en molts altres fronts.
Després d'aquest programa, es fa una aposta nova per aquest any, que s'anomena "Contrast". El programa el dirigeix Jordi Rodríguez, i cada setmana planteja dues visions oposades sobre un tema d'interès per als palamosins. Avui parlaran de la circulació de Palamós, amb el regidor de Governació Joan Fontanet i el regidor socialista Emili Pérez. També us animem a fer servir la pàgina web, que és ràdiopalamos.com, per conèixer les últimes novetats, o sentir-nos des de la xarxa. Val a dir que en les últimes hores, hem rebut correus d'oients, de palamosins que ens escolten ja des de París, Chicago o Nova York, entre d'altres.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...