Vall-llobrega tindrà l'any que vé la seva llar d'infants

27/08/2002


Han començat ja les obres per construïr la llar d'infants de Vall-llobrega, un dels principals projectes del seu alcalde Joan Surroca. La llar d'infants, que tindrà dues aules, és el primer pas d'un projecte que preveu també la construcció per a més endavant d'una escola rural al municipi. Surroca creu que aquest és un equipament essencial per vertebrar el poble i un servei indispensable si es vol que el municipi continuï creixent.
La nova llar d'infants costa uns tres-cents seixanta mil euros, que pagaran entre Generalitat, municipi i el pla únic d'obres i serveis. Està previst inaugurar-la el curs dos mil tres- dos mil quatre, si bé en una segona fase es faria el menjador.
Aquesta llar seria la primera escola de Vall-llobrega des del mil nou-cents setanta-dos, quan van tancar el col·legi i els alumnes van anar a la nova escola Vilaromà de Palamós.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...