L'avaria de dos camions de recollida d'escombraries fa que el poble estigui més brut

22/08/2002 Serveis


Diferents veïns del municipi s'havien queixat aquests darrers dies que el poble estava brut i que el servei de neteja no funcionava correctament. El motiu que ha provocat aquest fet ha estat que s'havien espatllat dues màquines del servei de recollida d'escombraries i llavors el servei de neteja només tenia la meitat dels seus camions. El problema es va solucionar, però ara se n'ha espatllat una altra, que esperen arreglar avui mateix.Segons ha dit a aquesta emissora el regidor de Serveis de l'Ajuntament de Palamós, Pere Coll, la raó d'aquesta falta de neteja és que dos dels camions de recollida d'escombraries s'havien espatllat i havia obligat a Tecmed a fer tots els serveis amb un sol dels tres vehicles habituals. Una altra complicació va ser que la peça que s'havia de canviar només es pot trobar a França, i això ha fet que l'avaria es retardés durant dos dies.
Per mirar de solventar la situació, Tecmed va destinar el vehicle que es fa servir per la recollida de trastos vells a fer la feina referent als contenidors d'escombraries. A més a més, es van augmentar els horaris de recollida i s'hi va destinar personal encarregat de la neteja, tant el dilluns com el dimarts. Tot i això, no es va poder complir el cent per cent del servei. La zona del Vedruna i el Padró van ser les parts més afectades, ja que no es passava a recollir les escombraries fins l'endemà al matí.
L'Ajuntament no sancionarà l'empresa per a aquest error del servei, però a canvi l'empresa s'haurà d'encarregar de fer uns serveis extres que si no s'hagués produït la situació haguéssin cobrat a part, ja que no entraven dins el conveni.
Les avaries ja es van solucionar, però ara s'ha tornat a espatllar un altre vehicle de recollida d'escombraries, que es preveu que es pugui arreglar avui mateix.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...