Emili Pérez critica durament el govern municipal

16/08/2002 Política


El portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya a l'oposició, Emili Pérez, ha criticat durament l'equip de govern municipal en unes declaracions fetes a aquesta emissora.
Pérez ha valorat negativament l'acció del grup de govern format per els partits Convergència i Unió i el Partit Popular, i creu que a l'equip actual ja se li han acabat les idees per tirar endavant el municipi. Emili Pérez ha dit que ja fa molts anys que governen els mateixos i que ha arribat un punt en què no saben què fer per millorar Palamós, ja que han esgotat les idees i les iniciatives útils per al poble. Pérez creu que s'ha arribat al final d'un cicle i que sha de donar aire fresc al consistori palamosí, perquè així hi sortirien guanyant tant els ciutadans, que es veurien més implicats en la política municipal, com els polítics.
Segons el portaveu socialista a l'oposició, aquest govern ja fa temps que "va a menys" i el poble ho està pagant quedant-se enrera en diferents aspectes, com ara el cultural i l'industrial. Palamós, diu Pérez, és una població important i no es pot permetre el "desfassament que s'està produïnt respecte a altres poblacions" degut a la "ineficàcia dels polítics que governen".
A més a més assegura que hi ha divisions entre els membres de l'equip de govern i que hi ha regidors que no tenen gairebé cap tipus de responsabilitat en la seva àrea d'actuació, ja que tot es decideix entre dos o tres. També opina que es governa d'esquenes a la gent, fet que ha provocat que hagin hagut de fer marxa enrera en més d'una ocasió i en diversos temes. Emili Pérez diu que quan l'alcalde anuncia que vol saber l'opinió dels ciutadans respecte a temes com el passeig o l'Ictiòpolis, no fa res més que parlotejar i "bla bla bla".
Escoltem al regidor socialista a l'oposició Emili Pérez.
TALL PEREZTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...