Gasull d'ERC opina sobre el projecte del morro del vedell

13/08/2002 Obres i Urbanisme


El regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Palamós, Joan Gasull, ha opinat sobre el projecte que el consistori municipal vol portar a terme al mirador del morro del Vedell. Gasull creu que no s'ha de retocar en excés la zona, perquè ja és vàlida per si mateixa, i que s'ha de potenciar l'accés dels vianants a l'espai. Per altra banda, creu que aquest projecte s'emmarca dins una sèrie d'iniciatives que l'Ajuntament fa únicament "de cara a la galeria". El morro del Vedell és la zona situada a sobre de la platja del Vedell, situada al costat del Port Marina i abans d'arribar a Cap Gros. Actualment molts vehicles i vianants ja s'hi aturen per gaudir del paisatge, i per aquest motiu l'Ajuntament vol arranjar la zona per millorar-ne les infraesturctures, pavimentant-la i col·locant-hi il·luminació i bancs.
Joan Gasull diu que aquest projecte està fet "de cara a la galeria" i que hi ha altres projectes més importants en aquella zona que l'acondicionament d'aquest mirador. Creu que el que sí que és necessari millorar és la connexió entre la Fosca i el passeig de les Pites, el que hi ha al costat del pàrking del Port Marina. Aquesta connexió, diu Gasull, brilla per la seva absència i creu que si no es fan voreres més amples i contínues no servirà de res arreglar el mirador, ja que aquella és una zona perillosa per als vianants.
Tot i això, Joan Gasull no es mostra contrari a aquest projecte, sempre i quan l'Ajuntament no s'excedeixi a l'hora de posar mobiliari urbà destinat al mirador, ja que amb pocs canvis és suficient per fer aquest espai més atractiu.
Així ho explica el regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Palamós, Joan Gasull.

TALL GASULLTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...