Reportatge: Lucky Guri

02/08/2002 Cultura


Aquest diumenge 4 d'agost, la Gorga de Palamós s'omplirà del millor jazz amb el concert de Lucky Guri i Mònica Green. El concert està organitzat per Joventuts Musicals de Palamós i oferirà un programa d'estàndards de Jazz, Blues i altres ritmes americans. El piano de Lucky Guri i la veu de Mònica Green seran els protagonistes del concert. Aquest serà el tema del reportatge d'avui.Diumenge 4, a partir de les 8 del vespre, tindrem la possibilitat d'assistir al concert de jazz que Lucky Guri i Mònica Green ofereixen a La Gorga de Palamós. El concert està organitzat per Joventuts Musicals de Palamós i oferirà un programa de peces de jazz, blues i altres ritmes americans.
Lucky Guri i Mònica Green tenen una gran experiència musical i es podrà gaudir durant el concert d'una perfecta unió entre veu i piano. Un cop més el teatre auditori La Gorga de Palamós tornarà a ser l'escenari de la programació musical que organitza Joventuts Musicals de Palamós en conveni amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament.
Aquesta parella professional està obtenint un gran èxit en els diversos concerts que estan realitzant per tota Catalunya; ens explica com es va crear aquest duet, el mateix Lucky Guri:

Tall veu 1

Però aquest concert té un al·licient especial i és que en Lucky Guri és gairebé un palamosí més, ja fa anys que té fixada al nostre poble la seva segona residència i aprofita caps de setmana i vacances per fer l'escapada fins aquí. Aquesta relació que manté amb Palamós va fer que la pasada festa Major, fos convidat per l'Ajuntament a realitzar el pregó d'inici de la festa Major, cosa que li va fer molta il·lusió:

Tall veu 2

Per a saber una mica més d'aquest quasi-quasi palamosí, us direm que va nèixer a Calella de la Costa i s'especialitzà al Conservatori Municipal de Barcelona en piano i harmonia. Més tard, forma el conjunt "New Jazz Trio" i comença a adquirir renom actuant a la Cova del Drac de Barcelona acompanyant a importants solistes internacionals. Tot seguit, va crear altres altres grups com el "Barcelona Tràction", "Lucky Guri Trio" i "Lucky Guri Quintet".
Al concert de la Gorga, Lucky Guri s'encarregarà del piano i la veu de les peces vindrà de la mà de Mònica Green; potser una mica més desconeguda per a nosaltres, però de la mateixa qualitat. Nascuda a Nova York, es va moure sempre dins d'un ambient musical. Fins al punt que amb 18 anys fou escollida per substituir una component del grup "The Supremes". Convertida actualment en una de les millors veus del jazz que més concerts fa a Catalunya.
La unió d'aquests dos artistes, de segur que tindrà com a resultat un gran concert; ens en dóna més detalls, el mateix Lucky Guri:

Tall veu 3

I si en Lucky Guri ho diu, és que ha de ser bó; així doncs us esperem a tots al concert del diumenge, a les vuit del vespre a la Gorga de Palamós.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...