Agenda del dia

31/07/2002 Societat


L'agenda comença amb els concerts que hi han preparats per avui. A Palafrugell, al Racó de l'Havanera, al Portbo, concert de piano amb Lucky Guri a partir de les onze de la nit. A Ca la Pruna, a Pals, tindrà lloc l'actuació de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà amb el pianista Luis Fernando Pérez a partir de dos quarts d'onze de la nit. Aquest concert es fa dins dels actes del dinovè Festival de Música de Pals.

Entrem ara amb les sardanes. A Palamós, a les deu del vespre i des del passeig del Mar, audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà. A la platja de les barques de l'Escala, a les deu del vespre, hi haurà sardanes càrrec de la cobla La Bisbal Jove.

Per al que fa a les havaneres, a les deu de la nit, el grup Port-bo actuarà des de la plaça Nova de Palafrugell.

Per als més petits, hi haurà una llegida de contes a dos quarts de set de la tarda i des del Museu del suro de Palafrugell. Aquest taller de contacontes porta per títol "Contes de fades de tot el món" i anirà a càrrec de Pilar Castillo.

Aquesta nit comença la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols amb el pregó, des de l'Ajuntament, de l'actor Rafael Álvarez, "El Brujo", a partir de les vuit del vespre. A Continuació, a dos quarts d'onze de la nit hi haurà un ball a càrrec de La Salseta del Poble Sec i El Frenillos de Gauguin. A les onze de la nit, es faran els focs artificials inaugurals des de la badia.

Acabem com sempre amb les pel·lícules que es projecten als cinemes de Palamós. Al cinema Arinco es pot veure La edad de hielo, Toda la verdad, Lilo i Stitch, Nueve dias, Spirit i Mister Bones. Al cinema Kyton fan Scooby-Doo, El otro lado de la cama, Asterix y Obeli misión Cleopatra, Spiderman i La cosa más dulce.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...