L'Ajuntament encarrega el projecte de mirador del Morro del Vedell

30/07/2002 Obres i Urbanisme


L'Ajuntament de Palamós ha encarregat el projecte per al mirador del Morro del Vedell, després que aquest espai hagi passat de mans privades a propietat pública. Les obres començaran a principis de l'any que vé i estar previst tenir-les acabades abans de l'estiu. L'objectiu és acondicionar la zona per tal que tant els vianants com els cotxes puguin disfrutar de la vista que es veu des d'aquest punt de Palamós, que va del Padró a Cap Gros.El punt del Morro del Vedell es situa a sobre de la cala del mateix nom que va a continuació del Port Marina, o sigui, entre el Port Marina i Cap Gros, just al costat de la carretera que uneix la Fosca i el centre urbà de Palamós. Actualment, aquest punt ja es un mirador, però no està acondicionat per fer aquestes funcions, i l'objectiu de la regidoria d'Urbanisme i Medi Ambient es hailitar-lo. Es vol redefinir aquest punt com a mirador amb un paviment que barrejarà la gespa, la fusta i la pedra, i també amb bancs, il·luminació i diversos cartells informatius sobre el paisatge i la història d'aquells elements més destacats que es poden veure des del mirador.
El mirador prioritzarà l'espai dedicat als vianants, si bé també es permetrà parar als cotxes en aquest punt per tal de disfrutar de la vista, tal i com han anat fent fins ara.
Per altra banda, des del mirador es podrà a ccedir amb dos recorreguts que enllaçaran amb el camí de ronda.
Escoltem al regidor d'Urbanisme i Medi Ambient Lluís Vidal.

TALL VIDALTotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...