Els atletes es preparen per a les competicions d'hivern

24/07/2002 Esports


En la majoria d'esports, l'estiu és una època en què l'activitat i les competicions també agafen vacances. En l'atletisme això no és una excepció. Tot i això, durant aquest cap de setmana alguns atletes de l'Associació Atlètica de Palamós participaran en dos proves que es fan a les comarques gironines, concretament a Caldes de Malavella i a Santa Cristina d'Aro.Pel què fa a l'atletisme, durant l'estiu no hi ha competicions d'alt nivell, ja que aquestes es produeixen a partir dels mesos de setembre i octubre. Però els atletes han de continuar entrenant, per tal de no perdre la condició física, i participant en diferents proves per no perdre el nivell competitiu de cares a l'hivern. És per això que durant els mesos d'estiu, si bé l'activitat atlètica baixa, s'organitzen diverses proves de diferents modalitats. Aquest cap de setmana hi ha proves a Caldes de Malavella i a Santa Cristina d'Aro, on hi participaran membres de l'Associació Atlètica Palamós.
A part de per mantenir la condició física, aquestes proves també serveixen per veure quin rendiment tenen diversos atletes i si a l'hivern podran anar a competicions més importants.
Palamós té un bon planter d'atletes, on destaquen, entre d'altres, Helena Fonalleres, Marc Vinyals, Marc Saez o Xavi Lisbona. Tot i representar el nom de Palamós, corren sota l'equip de Girona-Costa Brava, amb seu a Palafrugell i que agrupa els corredors més importants de l'àrea del Baix Empordà. Aquesta agrupació facilita que puguin participar en competicions a nivell estatal i que es puguin prendre l'atletisme més seriament.
Isidre Verdun, president de l'Associació Atlètica Palamós, ens explica el funcionament de l'Associació.

TALL ISIDRETotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...