La Comissió de Barraques valora les barraques d'aquesta festa major

23/07/2002 Societat


La Comissió Organitzadora de les Barraques han valorat amb l'Ajuntament de Palamós el funcionament de les barraques d'aquesta última festa major. Recordem que les barraques d'entitats i associacions del municipi es van col·locar a la zona del Port al costat del Tinglado durant tots els dies de la darrera festa major.Tant l'àrea de Cultura i Joventut de l'Ajuntament com la Comissió de Barraques valoren positivament les barraques d'aquest any. Els grups musicals han estat de més qualitat i això juntament amb la consolidació d'aquest espai durant la Festa Major de Palamós ha fet que hi hagués molta més afluència de gent que en les dos edicions anteriors. Tot i això, reconeixen que hi ha coses que s'han de millorar, com la gestió dels grups o el servei de neteja de la zona.
La Comissió reclama de cares a l'any vinent un nou espai més gran. Aquest any ja s'ha comença a quedar petit i les previsions per a l'any que vé si tot segueix la mateixa línia és que vingui molta més gent.
El membre de la Comissió de Barraques i de l'Ateneu Popular Xavi Montalbán, en Monti, demana també més suport per part de tot el poble de Palamós.

TALL MONTI

El regidor de Cultura i Joventut, Lluís Espada, ha comentat a Ràdio Palamós que l'objectiu de l'àrea de Joventut és també potenciar i recolzar per la Festa Major aquest espai dedicat a la gent jove, un dèficit que Palamós havia tingut des de sempre. Per això ha assegurat que si és possible es canviarà l'any que vé d'ubicació, tot i que abans s'haurà de parlar amb la Comissió per veure les possibilitats que hi hagin.
Lluís Espada també es mostra content amb els resultats obtinguts aquest any i espera que la festa es consolidi definitivament, alhora que reconeix l'esforç de la gent jove per tirar endavant aquest projecte. Sentim al regidor de Cultura i Joventut, Lluís Espada.

TALL ESPADATotes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...