REPORTATGE: Festa de l'Avinguda de Catalunya

10/07/2002 Societat


Aquest dissabte se celebra la quarta edició de la Festa de l'avinguda de Catalunya de Palamós. En un atapeït programa es concentren fires artesanes, un mercat del motor, una arrossada, festa de l'escuma, un sopar i una desfilada de moda. Hem parlat amb el responsable de la festa, i aquest és el tema del reportatge d'avui, que ha preparat Josep Maria Baster.Tots els palamosins i palamosines estan convidats aquest dissabte a la Festa de l'avinguda de Catalunya de Palamós, que aquest any celebra la seva quarta edició. A partir de les 8 del matí fins a les 8 del vespre hi haurà un ampli programa de festa, concentrat en un sol dia, que intenta demostrar que l'avinguda té un caliu propi, i que celebracions com aquesta, uneixen els qui hi estan tot l'any.

La Festa comença al matí ben aviat. Es comença amb una popular fira d'artesans, que es farà des de la cantonada del carrer Vincke fins al carrer de Carmel. Els amants del motor també podran tenir un alicient especial a la festa, ja que se celebrarà el mercat del motor. Aquesta activitat es fa en un altre segment de l'avinguda, des de la cantonada del carrer de Mallorca fins al carrer de Nàpols. Durant tot el dia els més petits de la casa podran gaudir amb tot un seguit d'atraccions infantils, que aniràn a càrrec del grup Monkey Park. A les atraccions s'hi podrà accedir gratuïtament amb els tikets que donaran les botigues associades de franc. Ràdio Palamós s'ha posat en contacte amb el responsable d'aquesta festa, que explica el més destacat de la jornada de dissabte. Escoltem el president de l'Associació de Comerciants de l'Avinguda de Catalunya, Joan Mármol.

(tall de veu num.1)

Seguint amb el programa, a dos quarts de dues del migdia es farà la tradicional arrossada popular, un dinar obert. El preu és de 2 euros per plat. El president de l'associació de comerciants de l'avinguda de Catalunya, Joan Mármol espera superar la participació de l'any passat. La tarda es completarà amb l'animació infantil, la festa de l'escuma i amb el ball de geganters, que anirà a càrrec de la Colla Gegantera. Joan Mármol dóna més detalls sobre les activitats de tarda.

(Tall de veu num.2)

A les 10 de la nit hi haurà, com cada any, un sopar popular, que estarà amenitzat per la música de "Camelot". Tot seguit es farà una desfilada de moda. El president de l'entitat, Joan Mármol explica el menú del sopar previst per aquest any. És una de les activitats que agraden més d'aquesta festa, any rere any.

(Tall de veu num.3)

Com es pot comprovar, Palamós no perd cap possibilitat de celebrar una festa popular, en un sector tan dinàmic i comercialment pròsper, com és l'avinguda de Catalunya. Els qui hi treballen tot l'any us conviden dissabte a passar-ho d'allò més bé, amb la festa que els uneix, tot compartint la gresca amb la resta del municipi.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...