Concert de Bustamante i Verónica

01/07/2002 Cultura


Aquest divendres arriben a Palamós dos cantants d'Operación Triunfo, que són David Bustamante i Verónica. Actuen a dos quarts d'onze de la nit. Encara podeu trobar entrades disponibles a l'establiment Discos HOms de Palamós. El concert és organitzat per aquesta botiga de discos, i hi col.labora l'Ajuntament de Palamós. El preu de les entrades és de divuit eurus.
David Bustamante arribarà a Palamós acompanyat dels seus pares, que voltaran pel poble. Aquest concert serà un dels esdeveniments musicals d'aquest estiu al Baix Empordà, ja que està previst que es reuneixin al Camp de Futbol Vell unes cinc mil persones. En un principi el concert s'havia de celebrar al Nou Estadi Municipal, però per tal de preservar l'estat de la gespa l'Ajuntament el va decidir traslladar al camp del carrer Cervantes. Com podem recordar, el concert que l'any passat hi va fer Julio Iglesias va malmetre la gespa per tota la temporada. Segons una de les organitzadores, Carme Cama de Discos Homs, això pot suposar un problema per a la comoditat dels espectadors, sobretot pel què fa a l'absència de seients numerats.

TALL1

Per altra banda, la venda d'entrades va a un bon ritme, si bé encara no es pot garantitzar que el camp estigui ple de gom a gom, ja que encara queden bastantes entrades a la venda. També cal destacar que aquest és l'únic concert que David Bustamante i Verónica faran a Catalunya, fet que comportarà que gent de tot arreu vingui aquest divendres a Palamós. Això ens ho confirma Carme Cama.

TALL2

Així es troben de moment les preparacions per aquest concert, que anirem seguint al llarg de la setmana per saber com evolucionen.

Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...