29/05/2002 Serveis
Més d'un centenar de persones van presenciar ahir l'activitat realitzada a la llotja de la confraria sobre la gamba. Els cuiners del menú promocional van realitzar plats, postres i gelats amb gamba.
La conferència posterior, dels dos experts, va ser també molt seguida.L'activitat d'ahir va reunir més d'un centenar de persones, que van acabar la jornada amb una bona fregida de gambes. Havia començat tot amb una demostració dels cuiners participants al menú de promoció, que van ensenyar a fer diferents plats a base de gamba. Després va continuar el vespre amb dues conferències, una amb el biòleg Francesc Sardà, i l'altra amb Pere Brull, que és el patró d'una embarcació, el Canigó, especialment dedicada a la captura de gamba. El regidor de Turisme, Francesc Brull, destaca l'èxit de l'activitat d'ahir.
Totes les notícies:
30/06/2025 - El solar on havia d'anar la fira d'atraccions tindrà altres usos
L'Ajuntament de Palamós donarà usos alternatius al solar del pla de Nau que va arranjar per a la...
30/06/2025 - Salut dona consells per a un estiu segur, després del juny de més calor dels últims 50 anys
El Departament de Salut de la Generalitat ha activat una campanya per sensibilitzar la ciutadania...
30/06/2025 - L'hospital activa un telèfon 24 hores pels pacients oncològics
Des d'aquest mes de juny els pacients atesos als serveis d'oncologia mèdica o hematologia de...
30/06/2025 - La CUP adjudica 'ex-aequo' el quart Premi de Recerca Unitat Popular
La CUP Palamós Vila-romà ha lliurat la quarta edició del Premi de Recerca Unitat Popular,...
30/06/2025 - Arturo Prades (PSC) cessa com a regidor de Calonge i Sant Antoni
El fins ara segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el socialista Arturo...