Inauguren Mostra de Roba i Seda

09/05/2002 Serveis


Dissabte a les vuit del vespre s'inaugura una exposició sobre roba i sobre seda. Dura fins al dia 26 de maig. Les alumnes del curs de roba i seda fan tot un seguit de creacions que exposen. En total són uns 25 alumnes, convertint el curs de roba i seda en un dels més populars del Cercle Artístic. Molts dels alumnes tenen molts anys d'experiència en aquest camp.Aquest dissabte es presenta a la Gorga la sisena exposició col·lectiva de pintura sobre roba i seda. Els alumnes del Cercle Artístic fan aquesta mostra, que durarà fins al 26 de maig. Les obres que es presenten són sobre diferents suports, com mantelleres, jocs de llit, coixins, roba de cuina, mocadors o roba de bany.
La professora, Roser Matés, explica les novetats d'aquest any de la mostra. Tal com diu, durant el curs hi ha alumnes que van des dels divuit fins als vuitanta anys, amb una tècnica que requereix un esforç continuat.

Tal com diu, pintar sobre roba és una tècnica que requereix moltes hores, ja sigui amb capes, o amb diferents procediments. Roser Matés.

La professora indica que es nota molt l'evolució de les alumnes. La gent no acostuma a plegar d'un any per l'altre. Al contrari, cada any són més. I a més, tenen totes les alumnes un esperit de superació. Roser Matés.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...