Converses de taverna, tancament

08/05/2002


Aquest divendres es realitza l'última de les converses de Taverna d'aquest 2002. Aquesta activitat es realitza des del mes d'octubre. Cada segon divendres de mes el Museu de la Pesca convocava la gent del mar a la taverna de Ca la Pepa Caneja per fer més proper el món marítim i pesquer de casa nostra.
L'última edició, corresponent com diem a aquest divendres a les set de la tarda, tindrà com a protagonistes les dones. Les dones que han fet de remenadores, peixateres, o dones de pescadors, que donaran la seva visió. Des del Museu de la Pesca es fa una lectura positiva d'aquestes Converses de Taverna. Han incrementat el nombre de públic, i també el nombre de conferenciants. Aquest any hi ha participat més gent jove, i s'ha ampliat el ventall de temes a tractar. Això encoratja i dóna ànims als organitzadors per l'any que ve.
Així ho indica des del Museu, Glòria Ñaco.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...