Temporal per avui dimarts

07/05/2002 Societat


Estem assistint a una jornada de mal temps, amb un temporal de llevant. A l'avanç de la una del migdia heu pogut sentir que s'esperen per aquesta tarda fortes pluges, que localment poden superar els 200 litres per metre quadrat. A Palamós ja comencen a notar-se els efectes. Zones com Ca la Margarida i alguna part de la Fosca pateixen l'impacte de grans onades.Tal com ha indicat el Servei de Meteorologia de Catalunya, la previsió pel temps d'avui és que poden caure fins a 200 litres per metre quadrat en indrets puntuals. Amb tot, és previst que la tònica que tindrem serà d'anar en la línia de caure pluges seguides i continuades.
El vent bufarà de component est, amb gregal i llevant. A mar les onades poden superar els quatre metres en molts indrets del litoral.
A Palamós aquesta situació ja s'ha començat a notar, amb onades molt intenses a cala Margarida. També s'està notant en indrets com el passeig de Sant Antoni, fortament afectat per les onades que hi van entrant.
Des de Palamós, la policia local està alerta per qualsevol emergència que es pugui donar, atès que hi ha una alerta per pluges fortes o temporal de llevant.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...