Matés vol portar l'Ajuntament a la Gorga

29/04/2002 Política


El regidor d'Iniciativa, Francesc Matés, considera que l'Ajuntament hauria de promoure un pla d'aprofitament d'espais públics a llarg termini. Una d'aquestes actuacions, diu Matés, podria ser recol·locar les dependències de l'Ajuntament actual a l'edifici de la Gorga. El teatre-auditori queda petit en l'actualitat, diu el regidor, i potser és millor que l'Àrea de Cultura vagi a les dependències de la nau Vincke, un cop s'arregli i i es tiri endavant l'hotel d'entitats. // Abel EspinosaEl regidor d'Iniciativa considera que el nou espai que es farà a la nau Vincke, l'Hotel d'Entitats, pot acollir fàcilment un pati de butaques, la tramoia i tot el que hi ha ara mateix a la Gorga. I l'edifici que s'abandonaria, el centre cultural, si s'aplica una inversió moderada, podria servir d'Ajuntament. Convé recordar que l'Ajuntament actual té una part que no és propietat del consistori, i que és de lloguer. A banda, els diferents equips de govern sempre han tingut clar que a l'Ajuntament de Palamós hi ha una veritable falta d'espai.
El regidor d'Iniciativa planteja utilitzar també les instal·lacions municipals del Tennis, així com també les del carrer d'Orient, per evitar la despesa en lloguers, i aprofitar molt més els espais de propietat.
Escoltem Francesc Matés, quan exposa el tema de traslladar els usos de la Gorga al nou hotel d'entitats.

El regidor d'Iniciativa creu que Palamós està mancat d'un lloc de reunió, un fòrum, on els palamosins es puguin reunir, conèixer i discutir de les seves coses. Seria una de les fórmules per potenciar la participació ciutadana. A banda, considera que l'Ajuntament ha de fer servir i replantejar l'ús de tot el que són els equipaments municipals. El Tennis, l'equipament del carrer d'orient i d'altres instal·lacions, s'han de potenciar en un marge de deu a quinze anys, segons el regidor.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...