Turisme, satisfet pel resultat de la Fira de Rams de Vic

27/03/2002 Comerç


La Fira del Mercat del Ram de Vic, on ha participat Palamós amb un estand propi, ha estat un èxit de participació, i l'Àrea de Turisme està satisfeta del resultat obtingut. S'ha estrenat un estand nou, que ha tingut molt bona acollida.
El regidor de Turisme i Comerç, Francesc Brull, creu que s'han acomplert tots els objectius fixats.
De cares a la Setmana Santa hi ha previst que Palamós i la rodalia tingui un nombre de visitants alt, però no serà tan elevat com d'altres anys, perquè encara molta gent passarà les vacances a la neu.El regidor de Turisme, Francesc Brull, considera que ha estat exitosa la participació a la Fira del Mercat de Rams de Vic. Turisme ha estrenat un estand nou, que ha rebut molts elogis. Gairebé s'han acabat els prospectes que es donaven a Vic, amb molta gent interessada. Escoltem la valoració que fa Francesc Brull.

D'altra banda, el regidor creu que aquesta setmana Santa, tot i opinar que hi haurà gent, no serà com d'altres anys. El fet de l'amenaça de la pluja puntual, i el fet que encara molta gent vagi a la neu, tinguent en compte que Setmana Santa s'ha avançat, fa pensar que no seran uns dies tan positius com l'any passat.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...