Es coneix ja el dèficit del pressupost del 2001

07/03/2002 Societat


Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Palamós critiquen la gestió econòmica municipal un cop han conegut de primera mà el dèficit real que s'ha comptabilitzat després de finalitzar l'any. Ahir es va celebrar la comissió d'Hisenda, i el dèficit del pressupost del 2001 supera els 80 milions de pessetes, el mig milió d'eurus. També hi ha factures pendents per valor de 211 milions, cosa que fa que a final d'any hi hagi un saldo negatiu d'uns 300 milions de pessetes, un milió vuit-cents mil eurus. // Abel EspinosaEl regidor d'Hisenda, Francesc Serrat, explica com es tanca l'exercici econòmic del 2001, i n'explica els causes.

Per la seva banda, el PSC creu que s'arrossega un import de consideració, si s'ajunta el dèficit d'aquest any amb les factures pendents de pagament, amb imports que es van fer fora de pressupost. Tot això fa que l'Ajuntament ho tingui difícil per començar l'any econòmic. El socialista Joan Gea així ho indica.

En tercer lloc Iniciativa lamenta la gestió econòmica de Convergència i Unió, que porta a situacions greus d'arrossegament de dèficit aquest any. Francesc Matés així ho indica.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...