Dades de la deixalleria

20/02/2002 Serveis


Fa dos dies us parlàvem del canvi de gestió de la deixalleria municipal. Avui us podem oferir les dades d'aquest servei, que denoten que amb el temps, a poc a poc, aquesta planta intermitja comença a ser coneguda i utilitzada.S'ha incrementat un 15% l'ús de la deixalleria, passat dels 5600 serveis als 6700 d'aqeust any. Una tercera part dels usuaris són domèstics, un 40% són petits industrials, i la resta és del sector del comerç. Les aportacions més espectaculars són les de trastos vells, i els residus procedents de jardineria. Han crescut de manera més moderada la ferralla, els pneumàtics o la runa.El regidor de Medi Ambient, Lluís Vidal, destaca el creixement de l'ús de la deixalleria. Des de l'Ajuntament es destaca aquest fet, i es valora com a molt positiu. Lluís Vidal comenta aquestes dades.

Tal com us havíem informat, l'Ajuntament ha procedit a fer un contracte de gestió amb una empresa que es fa càrrec de tots els tràmits respecte els materials que es dipositen a la deixalleria, i els porta al lloc on han d'anar classificats, per al seu reciclatge posterior, reaprofitament, o eliminació. La nova empresa concessionària agafa més funcions, un fet que provocarà que a l'Ajuntament li surti més econòmica la gestió de la deixalleria, perquè abans s'ocupava de les qüestions relatives al transport.
A banda de tot això, el regidor de Medi Ambient, Lluís Vidal, assegura que continuaran amb les tasques d'informació i sensibilització a l'opinió pública, per tal que la gent vagi a la deixalleria, i evitar abocaments de runes, trastos o materials fora de lloc.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...