Ferrés (PSC) considera que l'alcalde i la regidora Roviralta van fer una burla al municipi amb el problema de l'Ensenyament

06/02/2002 Cultura


El PSC de Palamós considera que l'equip de govern va escenificar tota una gran farsa en l'últim ple, quan va assegurar que encarrilaria d'una manera millor tot el tema de l'ensenyament. El PSC s'empara en unes declaracions que va fer la delegada d'Ensenyament a Girona, Pilar Sancho, tres dies després del ple, durant la posada de la primera pedra de la nova llar d'infants de Calonge. Sancho va dir que no tenia coneixement de cap problema amb les escoles de Palamós, i fins i tot, va dir que no tenia coneixement de cap reunió amb resposnables de Palamós. // Carles RamírezPrecisament la regidora d'Unió Maria Roviralta havia assegurat al plenari que ja tenia dia i hora amb Girona, per bé que Pilar Sancho, divendres passat, deia que no en sabia res. Tal com va argumentar, tampoc no tenia coneixement de problemes infraestructurals amb les escoles de Palamós ni d'escolarització, i que només s'havia reunit amb els pares i la direcció del Vilarromà per resoldre la problemàtica del parvulari. Així parlava la delegada d'Ensenyament a Girona, Pilar Sancho, el divendres passat, tres dies després del ple de Palamós.

La regidora socialista que porta els temes d'Ensenyament, Teresa Ferrés, considera que l'Ajuntament va escenificar una obra de teatre per sortir del pas a les crítiques en la poca gestió que s'ha fet en matèria d'ensenyament. Fins al moment no s'ha donat cap explicació des de l'Ajuntament als centres educatius o als pares. Ai´xi ho argumenta Teresa Ferrés.

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament, Maria Roviralta, treu ferro a les declaracions de Pilar Sancho, dient que la delegada no sap fins a l'últim moment amb qui es reunirà. Des de fa tres setmanes, diu Roviralta, a Girona saben que s'han de reunir.

D'altra banda, la regidora creu que des de Girona consideren que la situació és correcta, perquè la comparen amb municipis molt més problemàtics, a nivell d'infraestructura escolar.



Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...