L'alcalde vol convertir aviat el Cervantes com a aparcament, i desviar els esportistes amateurs al nou estadi

31/01/2002 Obres i Urbanisme


Com ja s'ha dit en anteriors ocasions, el ple de Palamós va confirmar públicament la intenció de l'equip de govern d'eliminar l'ús esportiu del camp de futbol del Cervantes, i convertir-lo en pàrquing al més aviat possible.
L'alcalde va explicar en el ple que apostar per la gespa artificial al Nou Municipal era una aposta de futur, perquè s'amortitzaria la instal.lació, i també es millora un problema de mancança d'aparcament al centre de Palamós a mig termini. Tal i com ja es va fer l'estiu passat de manera experimental, el camp del Cervantes, serà utilitzat com a parking, però ara ja amb caràcter més permanent. La manca de places d'aparcament al centre de la població, així com les millores previstes al Nou Estadi i els annexes, fa pensar a l'equip de govern en els possibles usos del cèntric camp del Cervantes. A banda de pàrquing, el camp del Cervantes podria solventar problemes puntuals de espai, tal com va explicar l'alcalde, Jordi Pallí. És per tant, una inversió de futur (...)

En un principi es calcula utilitzar el camp del Cervantes com a parking tan aviat com sigui possible, és a dir, tan aviat com estiguin solucionades les mancances de l'Estadi Municipal i s'hi hagi col.locat la gespa artificial.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...