Fontanet admet que les autocaravanes ocupen ocasionalment l'aparcament del Passeig

03/01/2002 Societat


El regidor de Governació, Joan Fontanet, admet que aquests últims dies s'ha notat més la presència d'autocaravanes aparcades al passeig dia i nit, però comenta que des de la seva àrea no s'ha volgut fer-los fora per temor a que no fossin de la Christmas Race.
El regidor considera que en condicions normals aquestes autocaravanes no haurien d'estar al passeig, i la policia normalment els fa anar en indrets com el solar de la fira del costat de l'estadi. Això passa a l'hivern, perquè a l'estiu el lloc on han d'estar és els càmpings. // Ens amplia aquesta informació el nostre company Carles Ramírez. Carles, bona tarda.Bona tarda.
El regidor de Governació, Joan Fontanet, admet que no s'ha fet fora els vehicles d'autocaravana estacionats a l'aparcament del passeig del Mar. Tal com explica Fontanet, no s'ha fet en aquesta última ocasió perquè es creia prudent deixar-los-hi estar, perquè podrien ser participants o col.laboradors de la regata Christmas Race de vela. En situacions normals, diu Fontanet, la policia actua d'una altra manera i els fa anar a solars més recollits, com els que agafen els firaires al darrere de l'estadi. (...)

El regidor de Governació, Joan Fontanet, entén que aquests vehicles haurien d'estar en càmpings, que és el lloc indicat amb totes les comoditats. Però en trobar-se que no estan oberts, els permeten estar-se en el solar. Així ho diu Joan Fontanet. (...)

La policia local, diu Fontanet, té l'ordre expressa de fer marxar tots els vehicles que estacionin per passar una nit, especialment de cap de setmana, a l'aparcament del passeig. El regidor creu que és una bona mesura, perquè tampoc no li agrada que s'ocupin les primeres línies de mar amb aquests vehicles. (...)Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...