Resum de l'any, aquest dilluns

28/12/2001 Ràdio Palamós


Dilluns que ve, que serà dia 31 de desembre, els Serveis Informatius de Ràdio Palamós no farem un noticiari com el de cada dia, sinó que farem un resum de l'any, que ocuparà els vint minuts habituals d'Informatiu i l'espai de la tertúlia. Serà un programa de 45 minuts de durada que recollirà els aspectes més destacats d'aquest any que hem deixat, amb comentaris de diferents tertulians. Aquest programa de resum de l'any es farà el dilluns a l'hora normal de l'Informatiu. Un grup de tertulians analitzarà els fets més rellevants d'aquest 2001 que anem deixant enrere, en un programa que combinarà música, talls de veu i el relat d'ara fa un any. Alguns dels fets que han passat aquest 2001 us els recordem ara mateix en aquests comentaris d'alguns protagonistes de l'any que s'acaba. El primer és un tall de veu de Joan Fontanet, el regidor del PP, en la declaració que va fer al ple el dia de gener que es va materialitzar el pacte amb Convergència i Unió. Això és el que deia Fontanet ara fa un any.

O també es pot recordar que ara fa un any la locomotora que havia d'anar al vial del port de Palamós va volar fugaçment cap a Sant Feliu de Guíxols. Així ho explicava el regidor d'Urbanisme, Lluís Vidal, en declaracions d'ara fa un any.

Notícies destacades, com la reaparició de la Gespa, el concert de Julio Iglesias, el Carnaval, la Festa Major, el cas de la piscina municipal coberta, el canvi de sentit del President Macià, el projecte de desdoblament de la comarcal 31, la inauguració del Centre d'Atenció Primària, les crisis amb Dmitry Piterman o la nevada.
Es tracta, doncs, d'un especial que recull un any, el 2001, que ha estat especialment ric pel què fa a notícies, tant locals com d'abast internacinal. Bona prova és l'atemptat de les Torres Bessones de Nova York. Tot això serà recordat en aquest especial de quaranta-cinc minuts que s'emetrà dilluns que ve a l'hora de l'Informatiu i la Tertúlia...
Si voleu un consell, no us el perdeu.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...