Actes culturals de Nadal

21/12/2001 Cultura


Avui s'obre al trànsit el giratori de l'avinguda Catalunya, que empalma amb la variant, en terme de Calonge. El nou giratori, realitzat per Política Territorial i Obres Públiques, permet entrar i sortir amb comoditat del centre del municipi per l'avinguda Catalunya. La posada en marxa d'aquest nou punt circulatori obre vells problemes en aquest sentit. Durant el mercat setmanal la policia de Palamós habilitarà mesures de circulació per fer rutes alternatives per anar al centre. A més, s'estudia fer un giratori a la benzinera Azur, per fer més fluïda la circulacióTots els vehicles que entrin a l'avinguda de Catalunya pel nou giratori ho faran amb un doble carril, que els portarà cap al carrer del Mar si entren per la dreta, o a l'avinguda Catalunya si van pel carril del centre. Anant des de l'avinguda Catalunya la sortida també és de doble carril, però per girar en direcció al carrer del Mar caldrà realitzar tota la volta al giratori. Aquest equipament s'obre avui amb alguns elements provisionals i mancances, com part de la il.luminació o la canalització de cables elèctrics.
La posada en funcionament d'aquesta rodona servirà per veure com queda afectat el trànsit de Palamós, especialment el punt conflictiu de López Puigcerver i President Macià. L'Ajuntament està estudiant la possibilitat de fer un nou giratori a la cruïlla del carrer del mar amb President Macià, és a dir, a la benzinera Azur, que ja seria terme de Calonge. Això permetria una major fluïdesa en la circulació de vehicles en aquest punt. fins i tot no es descartaria que això provoqués un canvi de sentit del president Macià.
A banda, durant el mercat setmanal la policia habilitarà mesures de circulació per rutes alternatives per accedir al centre. Aquest dimarts serà un cas atípic, perquè no hi haurà mercat, en ser Nadal. Es farà el dilluns.
El nou giratori té un radi extern de 25 metres i quatre ramals d'accés, dos desl quals donen continuïtat a la variant, i els altres dos connecten la variant amb el camí Verge de Núria.
L'obra ha costat 121 milions de pessetes, pagades per la Generalitat, adjudicades a l'empresa Servià Cantó.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...