Detenció per membres dels Mossos d'Esquadra d'un pressumpte autor de diversos robatoris a Palamós i rodalies.

29/11/2001 Societat


Els Mossos d'esquadra han detingut un jove de 33 anys, Carlos G.C. com a presumte autor de diversos delcites de robatori. Els mossos el van detenir després de relacionar-lo amb una vintena de robatoris a Palamós, Palafrugell, Sant Feliu i Sant Antoni. La majoria de robatoris s'han fet en habitatges, comerços i dependències laborals. Gairebé sempre va robar diners o objectes de valor, i gairebé sempre feia els robatoris entre el migdia i primera hora de la tarda. El procediment per entrar als llocs on presumiblement robava era força similar, aprofitant-se de descuits com portes o finestres obertes, o trencant panys o vidres.
Val a dir també que d'aquestes vint vegades, vuit va ser vist per les víctimes dels robatoris. Fins i tot els propietaris van aconseguir detenir-lo en alguna ocasió. El detingut té nombrosos antecedents.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...