Demanen ampliació de l'escola Vilarromà

28/11/2001 Cultura


La regidora de Serveis Socials i Ensenyament, Maria Roviralta, tractarà avui en l'últim consell escolar la problemàtica amb la manca d'espais de l'escola Vilarromà. A l'escola li fan falta fins a cinc noves aules, per pal.liar el problema endèmic de la falta d'espai. Des del setembre, l'escola ha buscat solucions, com adaptar un antic i ampli passadís, en aula per als més menuts.

L'escola Vilarromà arrossega des de fa temps un problema d'espai, i des de la direcció del centre s'estan buscant totes les possibilitats per tal d'aconseguir aquest objectiu. Per complir l'objectiu, farien falta fins a cinc aules noves, perquè fa un temps se'n van fer dues amb l'avançament del finançament que havia fet l'Ajuntament de Palamós al Departament d'Ensenyament. Aquestes aules noves arreglarien el problema d'espai que pateix ara l'escola. La direcció del centre reconeix que s'ha rehabilitat un dels passadissos en forma d'aula per a P3 però que aquest indret s'ha adequat amb altes prestacions i que no s'ha d'entendre com un lloc inhòspit per als infants. És una zona provisional, però molt ben arreglada, que permet que tots els alumnes de parvulari es quedin en el mateix mòdul, i no s'hagin de separar amb altres de primària. S'apunta la possibilitat, però, que l'any que vé es pugui produir la barreja de nivells i ocupar espais de primària, perquè s'incrementarà el nombre d'alumnes. Això passaria si no s'arreglés abans l'ampliació. La regidora de Serveis Socials i Ensenyament, maria Roviralta, exposarà demà a l'Informatiu Crònica Nostra com es concreta aquesta necessària ampliació i quina visió es té des de l'Ajuntament d'aquesta problemàtica.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...