Equip de govern i socialistes esperen consensuar pressupostos

15/10/2001 Política


Els socialistes responen afirmativament a l´oferiment de l´alcalde Jordi Pallí en aquesta emissora, on va assegurar que està disposat a escoltar la resta de partits per a la configuració dels pròxims pressupostos. El PSC ha assegurat que faran uns pressupostos alternatius i que
miraran de consensuar-los amb els de l´equip de govern.
Els socialistes asseguren que no són un partit amb ganes de portar la contrària i que poden ser una bona alternativa.
L´alcalde Jordi Pallí ha valorat positivament l´actitut de col·laboració dels socialistes, i compta amb el seu suport per la confecció dels pressupostos del 2002 que es posaran a votació al mes de desembre.El PSC ha escoltat l´oferiment de l´alcalde Jordi Pallí en els micròfons d´aquesta emissora, on convidava a la resta de forces polítiques a participar en la confecció dels propers pressupostos.
El regidor del PSC, Joan Gea explica que els socialistes accepten l´oferiment i que estan agraïts per saber que compten amb ells. Per aquest motiu tenen la intenció de presentar uns pressupostos alternatius a l´alcalde, perquè pensen que poden representar una bona sortida. Joan Gea assegura que el seu partit adoptarà una postura dialogant amb l´equip de govern, i demana la col·laboració dels serveis tècnics.


Per la seva banda l´alcalde Jordi Pallí ha acollit amb satisfacció l´actitut dels socialistes i es mostra obert a confeccionar uns pressupostos conjuntament. Jordi Pallí pensa que posar en comú els pressupostos d´ambdues formacions serà positiu perquè es poden discutir moltes idees.
L´alcalde assegura que espera compartir responsabilitats i que el pressupost marca la línia política a seguir.
Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...