El regidor del PSC, Emili Peréz torna a criticar el sistema de neteja de Palamós

08/10/2001 Política


El regidor del PSC a l'ajuntament de Palamós, Emili Peréz, ha tornat a criticar el sistema de neteja que es fa al municipi. El regidor socialista continua insistint en que la neteja a Palamós no funciona i atribueix les causes a la falta d'imposició del govern sobre l'empresa de neteja.
Emili Peréz ha dit que és necessari canviar, i que s´han de planificar uns objectius.El tema de neteja a Palamós no funciona. Aquestes són les paraules que ha tornat a manifestar el regidor del PSC a l'Ajuntament de Palamós, Emili Peréz. Segons ha dit el regidor socialista, si no funciona és perquè les directrius polítiques que es donen no són les correctes i perquè el govern no s'imposa amb l'empresa perquè aquesta compleixi els seus treballs. Pel regidor Emili Peréz, el contacte entre empresa i el govern de Convergència i Unió, fa tuf. Escoltem a Emili Peréz.

Segons creu el regidor del PSC, és difícil dir si un nou govern faria quadrar l'empresa de neteja, però que ara per ara, és necessari un canvi.
El regidor Emili Peréz ha apostat per buscar noves classes de directrius. El portaveu dels socialistes ha criticat els 33 milions que a principis d'estiu es van donar a l'empresa de neteja, i que a canvi,segons ell no es va posar cap contenidor de més al municipi. Emili Peréz ha dit que els contenidors estan mal destribuits pels carrers de Palamós i són insuficients.
Pel que fa a les deixalles dels restaurants, Emili Peréz ha dit que s'hauria de fer una recollida directa. Els mobles abandonats que sovint es troben a les voreres, haurien de ser recollits per un camió.Per Emili Peréz també s'hauria de fer una sistema de sancions econòmiques per aquelles persones que no respectin les normes. Escoltem-lo.

Segons Emili Peréz, el que es necessita és planificar per objectius i no pas per número de persones o camions que treballen en la neteja de Palamós. El que Emili Peréz ha deixat clar és que es necessita un canvi radical. Escoltem al regidor socialista.


Per la seva banda, el regidor de Serveis Pere Coll, ha vingut insisitint que la neteja a Palamós funciona, i que l´empresa encarregada, Tecmed està fent una tasca molt positiva.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...