Piterman retrassa l´inauguració oficial de la piscina coberta

27/09/2001 Esports


El propietari de l´Aparthotel Palamós Dmitry Piterman, retrassarà l´estrena de la piscina coberta. En un principi, estava prevista pel primer dia d´octubre, però encara no disposa d´aquest cobert d´estructura lleugera, i s´haurà d´esperar a partir de la segona quinzena d´octubre. D´entrada, Piterman té previst fer l´inauguració oficial del complex esportiu de l´Aparthotel d´aquí a una o dues setmanes. No se sap encara si el cobert de la piscina estarà enllestit per aquests actes. A hores d´ara es preveu difícil.
Pel dia de l´inauguració del complex, encara doncs per concretar, Piterman està negociant amb un jugador del Barça perquè hi sigui present. El nom de moment no l´ha volgut revelar.El propietari de l´Aparthotel Palamós, el nordamericà Dmitry Piterman tenia previst fer els actes d´inauguració del seu complex esportiu l´1 d´octubre, però s´haurà d´esperar perquè encara no està del tot acabat. El nordamericà no sap encara si en els actes d´inauguració que farà, la piscina estarà ja coberta. En principi vol inaugurar el complex esportiu d´aquí a una o dues setmanes, però el cobert de la piscina éssent molt generosos trigarà com a mínim dues setmanes. Oficiosament però, abans dels actes oficials, els usuaris ja podran fer servir el gimnàs i altres sales quan s´hagin acabat els treballs de condicionament.
Per la inauguració del complex, Piterman ha dit que segurament vindrà un important jugador del Barça, del qual no n´ha volgut revelar l´identitat. Escoltem Dimitry Piterman.


Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...