Pérez pregunta per despeses amb les hores extres de la policia local

14/09/2001 Política


Durant el ple d´ahir els socialistes van sol·licitar al regidor de Governació Joan Fontanet que esbrinés el perquè el cost d´hores extres de la policia local és pràcticament el mateix que l´any passat, si abans no se´ls veia patrullar. Pérez va explicar que ara amb Fontanet la policia se la veu al carrer, i en canvi amb l´anterior regidor no passava el mateix. L´any passat es van gastar amb les hores extres de la policia local gairebé 5 milions i mig de pessetes, mentre que en aquests moments la despesa és de poc més de 4 milions, amb la qual cosa a final d´any, els números seran similars als anteriors.
L´actual regidor de Governació, Joan Fontanet es va comprometre a esbrinar el perquè abans que ell ocupés aquesta àrea s´havien destinat tants diners a les hores extres de la policia local.El portaveu dels socialistes Emili Pérez va demanar a Joan Fontanet, actual regidor de Governació, perquè el cost de les hores extres de la policia local durant l´any passat era tant similar a l´actual. Segons Emili Pérez, l´any passat amb l´anterior regidor de Governació LLuís Espada no es veia policia pel carrer, i per tant és de difícil explicació que el cost sigui tant semblant. El regidor del PSC no entén com es justifiquen en l´anterior etapa tantes hores extres.
Pérez ha explicat que actualment es porten gastades en hores extres de la policia local, 4 milions 100 mil pessetes,i que a finals d´any s´estarà molt a la vora dels gairebé 5 milions i mig que es van gastar en total durant el 2000.
Els socialistes van demanar a Joan Fontanet que esbrinés perquè l´any passat es va fer una despesa tan gran, quan segons ells no es veia policia pel carrer. Emili Pérez qualifica d´"espantosa" la despesa en hores extres destinades durant l´any passat a la policia local.
Escoltem el regidor socialista Emili Pérez.

El ple va aprovar amb algunes modificacions, la moció socialista amb una alguna variant que feia referència a la gratuitat en el transport públic per jubilats i pensionistes. Tots els grups es van comprometre a buscar sol·lucions a partir del 2002.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...