Més de quaranta propostes lúdiques per l'estiu de Palamós.

12/09/2001 Turisme


Durant aquest estiu 2001 més de quaranta propostes lúdiques han animat els carrers i les platges de Palamós, i han garantit un ampli ventall d'ofertes d'oci complementàries a les que ofereix el propi municipi durant l'any.
El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Palamós ha fet una valoració positiva de la oferta d'activitats per la seva varietat i la resposta de la gent.El cap de setmana temàtic "Hola estiu 2001" dels dies 16 i 17 de juny va donar el tret de sortida a les activitats d'estiu programades per l'Àrea de Turisme de Palamós. Les festes d'estiu, les rutes i passejades, les activitats de platja, caps de setmana temàtics i animació de carrers són els cinc grans grups en què s'han centrat les activitats lúdiques d'estiu per tal de satisfer els gustos de tothom.
En total han estat més de 20 persones les que han treballat per poder dur a terme aquestes aproximadament quaranta activitats estiuenques que han assolit un èxit sorprenent.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...