AGENDA del dia 3/09/2001

03/09/2001 Serveis


L'espai web de Ràdio Palamós (radiopalamos.com) ha aconseguit aquesta passada nit les 40 mil visites. Tant el nostre contingut a la xarxa com el nombre de seguidors via Internet creixen dia a dia. Molt utilitzat és l'apartat de notícies, el correu electrònic i el fòrum d'opinió. Precisament aquesta emissora vol anar introduint millores substancials a la pàgina web, com la que porta fent durant algunes setmanes, que és posar fotos a les notícies.
Entre altres aspectes, Ràdio Palamós penjarà una enquesta, de caràcter setmanal, on us demanarà l'opinió sobre diferents temes. El primer té a veure amb el medi ambient i el reciclatge, arran d'unes recents declaracions del regidor Josep Espadalé. El regidor està preparant, de cares a l'any que ve, una nova ordenança reguladora de les escombraries, tot i que s'està estudiant la manera de portar-la a terme. A grans trets, la filosofia bàsica és que els qui més embrutin, hagin de pagar més. La pregunta és, doncs: considereu "just" que els palamosins que més deixalles generin siguin els qui més paguin per la taxa d'escombraries?Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...