S'incendia un dels motors d'una embarcació de creuers turístics

30/08/2001


Un vaixell de l'empresa CruceTours, dedicat al transport de turistes entre Palamós i el sud de la Costa Brava, ha patit aquest migdia un incendi en un dels motors, i tot el passatge, una quarantena de persones, ha hagut de ser desallotjat per precaució. Totes les forces de seguretat han participat en el desallotjament dels passatgers.L'incident s'ha produït quan s'ha observat que el motor se sobreescalfava i s'incendiava. No es descarta que pogués ser ocasionat a partir d'un drap ple d'oli, que s'hagués quedat a l'alçada del motor. L'incident ha produït ràpidament una gran fumera, sense que arribés a sortir flama.
Ràpidament s'ha fet desallotjar tots els turistes, entre quaranta i cinquanta, que havien d'anar a gaudir del creuer pel litoral sud de la Costa Brava. Al Port de Palamós s'hi ha desplaçat un parell d'unitats de bombers, mossos d'esquadra, l'embarcació de Salvament Marítim i una dotació de la policia local.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...