Bon ritme de la venda d'entrades de la Mostra de l'Havanera Catalana

13/08/2001 Cultura


Un altre concert que també anirà bé és el de demà dimarts, amb la Mostra de l'Havanera Catalana. Anirà bé, perquè de moment s'han venut gairebé totes les entrades que van numerades, per bé que encara en queda alguna. Aquestes tenen un cost de 1500 pessetes. També cal dir que encara queden moltes entrades generals, a 1000 pessetes, que la gent acostuma a comprar sense anticipació, al mateix moment d'entrar. La mostra de demà pot batre rècords de participació. Entre els assistents s'espera l'arribada del Conseller de Cultura de la Generalitat
El regidor de Turisme, Francesc Brull, indica que la venda de les entrades numerades de la Mostra de l'Havanera Catalana s'estan esgotant, per bé que encara en queden. Queden també moltes localitats de l'entrada general, sense numerar. Les primeres valen 1500 pessetes, i les segones valen mil. Pel regidor de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Francesc Brull, aquest és un dels símptomes que indiquen que la popular mostra palamosina queda consolidada en el temps. Francesc Brull.

Completem aquesta notícia tot indicant que el conseller de Cultura de la Generalitat, Jordi Vilajoana, assistirà també a la Mostra de l'Havanera Catalana de Palamós, tal com ha indicat en una nota el govern català.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...