Representació de l'obra 'Diner negre' a Palamós

03/08/2001 Cultura


El Teatre La Gorga acull aquest dissabte, a dos quarts d'onze, l'obra 'Diner Negre', una comèdia de l'autor teatral anglès Ray Cooney. L'obra es desenvolupa al voltant d'un exemplar empleat de banca, amb vint anys d'antiguitat a l'empresa, que un dia es roba 615 milions a la seva cartera. L'obra passa per una història de persecucions on el protagonista haurà d'escapar de la policia i de la màfia russa. - Aquesta obra forma part de la programació de teatre professional que l'àrea de Cultura està programant per aquest estiu. Ja s'ha representat l'obra 'Revisió anual', amb Imma Colomer, Mercè Bruquetas i Teresa Cunillé. Després de 'Diner negre' es podrà veure, el 19 d'agost, l'espectacle 'Rubianes solamente' a l'arbreda municipal. El 3 de setembre es podrà gaudir de l'espectacle 'La jaula de las Locas', amb Paco Moran i Joan Pera.
Tornant a l'obra Diner Negre, es tracta d'una divertida comèdia posada en escena per la companyia Vania Produccions i l'Artesanal Retòrica. És una comèdia de persecucions, a partir d'un personatge, empleat de banca exemplar i eficient, que es troba tot d'una amb 615 milions a la seva cartera.
El regidor de Cultura, Lluís Espada, indica que la programació estable de teatre és una de les apostes culturals de la seva àrea per aquest estiu.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...