Aparcament Castell avui ja no ha funcionat

27/07/2001 Medi Ambient


Aquest matí s'ha fet efectiu el tancament de l'aparcament de Castell, amb la presència de la policia local i de l'alcalde, Jordi Pallí. Tal com us informàvem ahir, Salvem Castell tenia prevista una mobilització aquest dissabte per protestar contra aquest aparcament il.legal. L'entitat l'ha desconvocat en saber-se la decisió presa des de l'Ajuntament.L'Ajuntament ha habilitat un servei especial per tal que durant aquest primer cap de setmana de gran afluència turística els usuaris puguin anar-se repartint els pocs llocs d'aparcament disponibles. L'alcalde de Palamós, Jordi Pallí, s'ha desplaçat aquest migdia amb efectius de la policia local per tal de comprovar in situ el funcionament d'aquesta ordenació provisional.
D'altra banda, l'entitat Salvem Castell ha emès un comunicat en el qual reitera que les competències i responsabilitats per solucionar la qüestió de l'aparcament són estrictament municipals. L'entitat qualifica de sorprenents els canvis de l'Ajuntament, per bé que els agraeix. Ara, segons l'entitat, és el moment de demanar responsabilitats: qui explotava l'aparcament, qui s'ha enriquit d'aquest negoci durant tots aquests anys, per quin motiu s'ha permès fins ahir l'aparcament, i quin futur queda per tal que l'any que ve no es visquin situacions similars.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...