Àrea Serveis (20/07/2001)

20/07/2001 Serveis


Us ho avançàvem divendres, i és que demà ve a Palamós la consellera de Benestar Social, Irene Rigau, a presentar el projecte e la nova residència geriàtrica assistida comarcal. L'acte es farà a les dotze del migdia a l'edifici Fleming, on hi ha el Centre d'Atenció Primària.
Hi assistirà també el president del Consell Comarcal, Josep Sala, junt amb l'alcalde de Palamós, Jordi Pallí. La residència tindrà una capacitat de 160 llits, 80 que seran per residència assistida, i 80 a serveis sociosanitaris. Construir-lo costarà set milions i mig d'euros. En l'informatiu de dema tindreu aquesta notícia ampliada, amb la veu de la consellera.

A banda, com fem cada dilluns, us passem el resum de les principals dades meteorològiques de la setmana. Són dades recollides pel nostre col·laborador Josep Ribas. El moment més fred de la setmana uqe hem deixat enrere ha estat dilluns passat a les cinc de la matinada. El moment més calorós ha estat el dia 15, que va ser dimecres passat, i que vam tenir 23 graus i tres dècimes. Hem tingut moments de petita pluja aquest dissabte al matí, amb valors pràcticament insignificant, i una força del ventque ha tingut una punta de pràcticament 70 quilòmetres per hora el dissabte a les tres de la tarda.Totes les notícies:


Fem servir cookies per a millorar els nostres serveis, cerques i informació mostrada. Si segueix navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Aquest missatge no es tornarà a mostrar.

Més informació...